Кои беа Мажи на годината за 2023 во Македонија?

Декември 2023 година, по 6ти пат се одржа  манифестација „Мажи на годината“ настан поддржан од Адмирал, во DoubleTree by Hilton- Скопје, на кој присуствуваа голем број претставници од бизнис секторот, јавниот живот, дипломатијата и останати гости од различни сектори. Во гламурозна атмосфера, во присуство на оваа публика беа

Read More →

Прифаќање на елеганцијата и иновациите: машки модни трендови од 2024 година

Како што влегуваме во стилското царство на 2024 година, машката мода претрпува динамична трансформација, комбинирајќи ја софистицираноста со примеси на футуристички шмек. Оваа година, модниот пејзаж се карактеризира со спој на традиционални елементи и врвна иновација, создавајќи уникатна и разновидна

Кои беа Мажи на годината за 2023 во Македонија?

Декември 2023 година, по 6ти пат се одржа  манифестација „Мажи на годината“ настан поддржан од Адмирал, во DoubleTree by Hilton- Скопје, на кој присуствуваа голем број претставници од бизнис секторот, јавниот живот, дипломатијата и останати гости од различни сектори. Во гламурозна атмосфера, во присуство на оваа публика беа избрани 13 најуспешни мажи, во 13 категории кои ја одбележаа 2023 година. Според официјалниот избор на жири комисијата во чиј состав се членови

Read More »