“БРИОНИ“ КАКО ИЗВОР НА ВДАХНОВЕНИЕ, ИНСПИРАЦИЈА ЗА ОВАА ЕСЕН

Освен што држат до себе, внимаваат на своето достоинство, честа, карактерот и пристојноста, џентлмените држат и до својот изглед, внимаваат на него, се облекуваат по последна мода, но секогаш ѝ се враќаат на класиката, не занемарувајќи ја во ниеден момент. Тие едновремено се и стилисти бидејќи имаат убав стил… Доколку не можете да си го дозволите, „Бриони“ може да ви биде извор на вдахновение исто така, инспирација за вашата гардероба оваа есен, но и понатаму, секогаш. И новата колекција, и шиењето по мера, т.е. нарачката. Демистификацијата на новата „Бриони“ колекција се одвива брзо, како што треба, благодарејќи на џентлмените кои … Continue reading “БРИОНИ“ КАКО ИЗВОР НА ВДАХНОВЕНИЕ, ИНСПИРАЦИЈА ЗА ОВАА ЕСЕН