ВИЗАВИ S.T. DUPONT, И ЏЕНТЛМЕНИТЕ Ѝ СЕ НАКЛОНЕТИ… НА ЛУКСУЗНОСТА (I дел)

Хумидорите на S.T. Dupont што ги објавивме минатата седмица, во четвртокот и петокот, за кои се заинтересираа доста љубители на пурите, се само неколку од стотиците луксузни предмети на француската мануфактура, како дел од истоимената компанија, чија сто четириесет и деветгодишна традиција е синоним на раскошот, вклучително и на бескомпромисниот, врвен квалитет, творечкиот или креативниот дух на мајсторите, занаетчии од Франција и единствената или уникатната експертиза на предметите што важат за уметнички, ремек-дела на нивните вредни раце. Нема сомневање дека е престижна, со реноме кое ги привлекува и најпребирливите да купат барем еден или повеќе нејзини предмети, зошто да не, од кои зрачи … Continue reading ВИЗАВИ S.T. DUPONT, И ЏЕНТЛМЕНИТЕ Ѝ СЕ НАКЛОНЕТИ… НА ЛУКСУЗНОСТА (I дел)