Како изгледаа добитниците на изборот на Мажи на годината за 2021 (ПРВ ДЕЛ – ФОТО)

Мажи на годината, колку само звучо моќно тоа. Да се биде маж на годината е навистина предизвик и доказ дека она што го правите, го правите на едно посебно ниво. Со оглед на условите оваа година, Мажи на годината, се врати во своето познато руво, и повторно сите посетители можеа да уживаат во една преубава гала вечер, која оваа година беше закитена со настапот на кабарето од Gold Felicia, и нивните маестрални изведувачи. Како што е и редот на една ваква манифестација, мажите на годината, секогаш треба да бидат пример за тоа како треба да се изгледа на овој настан, … Continue reading Како изгледаа добитниците на изборот на Мажи на годината за 2021 (ПРВ ДЕЛ – ФОТО)