Украдете ги овие 5 модни совети од Италијаните

‘Sprezzatura’. Тоа е интересен збор кој нема конкретен превод. Еден збор кој го опишува целиот стил на италијаните. Тоа е неостварлив концепт на облекување кој што не го може никој друг. Од нивните извонредни модни саеми, како Пити Уомо, до нивниот секојдневен уличен стил, јужните европејци знаат да се облекуваат за да импресионираат. Италијаните важат за кралеви на модата, па затоа се нашата најголема модна инспирација. Еве 5 модни совети кои може да ги научите само од нив Научете како да ја рафинирате вашата палета на бои Да почнеме со големата слика. Вашата гардероба треба да работи во ограничена, рафинирана палета … Continue reading Украдете ги овие 5 модни совети од Италијаните