Четвртото издание на изборот за “Мажи на годината” ќе се одржи на 24 Ноември во хотел Double Tree by Hilton Skopje

Мажи на годината, оваа година по 4 пат ќе ги бира најуспешните мажи кај нас, мажи кои оставиле некаков белег во 2021 година. Во ноември, месецот на машкото здравје ги славиме и избираме најуспешните мажи. Мажи на годината е настан кој за прв пат се организираше во 2018 година во организација на Џентлмен Магазин и Фрајдеј Комуникации и оттогаш традиционално се одржува секоја година. Оваа година настанот ќе се одржи во хотел Double Tree by Hilton Skopje на 24.11.2021, и ќе биде гала вечер каде ќе ги славиме најуспешните мажи кај нас за 2021 година. “Мажи на годината е настан … Continue reading Четвртото издание на изборот за “Мажи на годината” ќе се одржи на 24 Ноември во хотел Double Tree by Hilton Skopje