5 модни икони кои секој ги знае

Низ годините се појавија совршени стилски модни икони во светот на мажите кои и ден денеска се пример на многумина. Тие модни икони, или мажи со стил претставуваат вистински џентлмени, за кои ќе се зборува уште многу години. Она што ги отсликувало сите нив е нивниот стил и облекувањето, но и манирите кои ги правеле посебно уникатни во јавноста. Сигурно сте свесни дека секој маж има некој свој рол модел, или црпи некоја си инспирација од некој џентлмен. Ама баш секој го има тоа. Така и ние. Доколку барате некоја инспирација или пак рол модел ви ги претставуваме 5-те најстилски … Continue reading 5 модни икони кои секој ги знае