Афродизијачка храна што ќе го разбуди „ѕверот во вас“

Внимавајте на својата исхрана пред да се впуштите во долга ноќ полна со сексуални авантури. Храната во голема мера влијае врз вашето либидо. Наспроти храна која значително го намалува либидото, дури може и да ви предизвика непријатности со системот за варење, постои храна која ќе го стимулира крвотокот „долу“ и ќе ви помогне да ги исполните очекувањата на вашата љубовничка. Која храна ви го зголемува либидото? Јаткасти плодови Јаткастите плодови се полни со омега три масни киселни кои ви овозможуваат долготрајна енергија. Наместо тешка и брза храна од животинско потекло кое ќе ви ја земе целата енергија за варење на … Continue reading Афродизијачка храна што ќе го разбуди „ѕверот во вас“