Чизмите се апсолутен хит за есенската сезона и оваа година

И покрај популарното мислење, „најубавото годишно време“ не е сезона за одмор, туку всушност сезона за враќање во нормала. Сезоната за чизми се отвора кон крајот на летото и трае до длабока пролет, така што ние само што ја започнуваме сега. Едноставно, нема чувство подобро отколку да се отворите, да дишете и да се пикнете во нов пар кожени чизми за да ја прославите сезоната што се менува. Најдобрите машки чизми можат да ја држат тежината на телото, да бидат централен дел од вашата гардероба за ладно време. Тие ги претвораат добрите делови во одлични комбинации и ако се стилизирани … Continue reading Чизмите се апсолутен хит за есенската сезона и оваа година