Како да станете високо вреднуван човек во општеството?!

Да се ​​соочиме со фактите – не сте совршени.Никој не е! Секој маж што го познавам има недостатоци… тоа се нарекува да се биде човек. Прашањето е: Дали знаете како да се подобрите? Совршенството е невозможен репер за постигнување цели – но,

Совршена утринска рутина за почеток на денот

Голема е веројатноста дека вашите утра вклучуваат одложување на алармот, криење под покривката и правење сè за да не станете за на работа. Но има подобар начин да го започнете денот! Едно нешто треба да ви биде повеќе од јасно, грешка што

ПРОМОЦИЈА НА ДИПЛОМЦИ И МАГИСТРИ ПОСВЕТЕНА НА ЗНАЕЊЕТО!

Во преполната сала на Македонската опера и балет, во присуство на амбасадори, градоначалници, претставници од државите институции, родители и студенти, вечерва се одржа Промоцијата на четиринаесеттата генерација дипломци и на дванаесеттата генерација магистри на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје. Ректорот,

Неколку совети за предигра и како да го  направите сексот уште подобар

Сексот не е само внатре, надвор и ќе завршиш. Сексуалното задоволство бара малку повеќе време, малку повеќе енергија, емоции и страст за да ги задоволи сите страни. Е тоа е моментот каде што почнува предиграта. Иако веројатно сте го слушнале терминот многу

Како најдобро да се бакнувате

Да се ​​биде добар во банкнувањето не е само причина за втор состанок, туку е дел од она што ве вреднува како партнер во врската. Ако сте лош бакнувач, сигурно нема да го повторите состанокот со личноста што ви се допаѓа. Вашите