Работи кои треба да ги поседува еден амбициозен и реализарн маж

Мажите знаат дека бесконечното купување на реквизити не го одредува нивниот добар вкус, туку инвестирањето во работи со кои навистина ќе се направи разлика. Не е се во тоа да се биде материјалист, туку треба да се разбере вистинската вредност на работите.

Мажите кои најмногу влијаат на машката модна индустрија

Иако може да се каже дека дизајнерите, уредниците и стилистите го формираат и го водат машкиот стил во светот, сепак постојат неколку личности кои што ги носат стиловите поблиску до клиените. Сега, во ерата на социјалните медиуми, овие факти никогаш не биле толку

Лекции за стил кои можете да ги научите од филмот ‘The Gentlemen’

Уште во првиот момент кога ќе го пуштите филмот на Гај Ричи “The Gentlemen”, ќе забележите дека станува збор за вистинско ремек дело од повеќе страни. Прво ќе се соочите со една непредвидлива приказна, а потоа ќе видите дека актерите во филмот се

Пирс Броснан маж кој важи за вистински џентлмен

Дека годините кај мажите се како виното, колку постаро, толку подобро, е доказ Пирс Броснан. Овој џентлмен, изгледа подобро од неговите млади денови. Денеска, постојат голем број на мажи кои не се сакаат да ги следат новите модни трендови бидејќи особено во

БОРЧЕ СТАМЕНОВ Е МАЖ НА ГОДИНАТА ЗА ВО ИЗБОР НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ЗА 2021 ГОДИНА

Борче Стаменов е Маж на годината според социјалните медиуми за 2021 година, при официјалниот избор на Мажи на годината кај нас. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Борче Стаменов освои најмногу лајкови и со тоа заслужено ја понесе оваа награда. Наградата Маж на годината

Потсетете се како беше на изборот на Мажи на годината во 2019 (ВИДЕО)

На големо задоволство на јавноста, оваа година четврти пат по ред ќе се одржи официјалниот избор на Мажи на годината за 2021 година. Овој настан има за цел да ги прикаже добрите навики на луѓето и да промовира успех кој би бил

Номинирајте го и гласајте за Мажот на годината за 2021 во избор на социјални медиуми

Наградата за “Маж на годината според социјални медиуми” е наградата која што ја доделува македонската јавност. Со оглед на тоа дека нашата јавност знае да биде навистина многу критична и реална, сето она кое што го правиме да биде препознаено од истата е навистина

Модерниот џентлмен и неговата софистицираност

Модерниот џентлмен или џентлмените на денешницата, немаат некоја посебна карактеристика која ги прави различни од оние традиционалните џентлмени. Барем така треба да биде, освен секако што живеат во едно различно време, време на технологија, време кое е динамично и брзо, време во

Погледнете ја најавата за 4-то издание на официјалниот избор на Мажи на годината (ВИДЕО)

Џентлмен Магазин и Фрајдеј Комуникации го најавија најновот издание на Мажи на годината за 2021 година, настан кој на едно место ги собира најуспешните мажи кај нас. И оваа година најавата за настанот е на едно врвно ниво, како и што доликува,

Како изгледа еден вистински господин во очите на жената?

Секоја дама сака покрај себе да има маж кој има одлични манири, манири на вистински џентлмен. Во очите на жената тој човек треба да поседува неколку карактеристики кои ќе го направат да биде специјален или посебен. Едно е важно да знаете дека

1 2 3 10