„Пет работи без кои не можам“ – ДЈ Никифор (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не

Најдоброто од првата полусезона на Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Првите 17 епизоди од втората сезона на Џентлмен Магазин нè натераа да ги сумираме најдобрите моменти од првата полусезона на нашата емисија. Заедно со нашиот водител Жарко Димоски ве водиме низ овие овие моменти и најинтересните делови од нашите гости. Уживајте! Воедно,

„Пет работи без кои не можам“ – Зоран Витанов (ВИДЕО)

Претприемач, филантроп, поранешен политичар, економист и писател од кој може многу да се научи. Од човек како Зоран Витанов секогаш е интересно да се слушне кои се петте работи без кои не може тој. Една од рубриките кои ги воведовме како новитет

„Пет работи без кои не можам“ – Д-р Весна Чемерска Попова (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не

„Пет работи без кои не можам“ – Сашо Димоски (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не

„Пет работи без кои не можам“ – Борче Стаменов (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не

Муамед Сејдини и Маја Ацески гости во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Успехот на Маја Ацески и менаџирањето на Фудбалската Федерација на Македонија од Муамед Сејдини одат заедно. Токму затоа, имаме одлична епизода каде гости ни се претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини и Маја Ацески, една од 10-те најуспешни жени менаџерки во Македонија. Продолжуваме

„Пет работи без кои не можам“ – Андреа Силвестри (ВИДЕО)

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може Андреа Силвестри, италјанскиот амбасадор во Македонија. Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со италјанскиот амбасадор може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

„Пет работи без кои не можам“ – Аце Миленковски (ВИДЕО)

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може Аце Миленковски, ректор на Факултетот за туризам и менаџмент. Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со евроамбасадорот Дејвид Гир може да ја погледнете на нашиот

„Пет работи без кои не можам“ – Дамјан Манчевски (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не

1 2 3 7