ЕДНО ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ИМИЊА ВО СВЕТОТ НА ПУРИТЕ РОКИ ПАТЕЛ ГОСТИН ВО СКОПЈЕ

Роки Пател (Rocky Patel), еден од најголемите производители на пури во светот, на 09 септември ќе биде гостин во Скопје. Хечо а Мано Цигарс (Hecho a Mano Cigars), кој е овластен увозник на брендот Роки Пател во Македонија, ќе ја

Read More →

Заблескајте на матурската вечер во тренди модни пaрчиња

Доколку годинава ја прославувате вашата матурa, тогаш сигурно веќе размислувате за вашиот комплетен изглед, CITY FASHION подготви за вас екслузивен едиторијал со впечатливи аутфити надополнети со модни додатоци и секако идеален пар чевли од реномираните светски брендови достапни во CITY

ЕДНО ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ИМИЊА ВО СВЕТОТ НА ПУРИТЕ РОКИ ПАТЕЛ ГОСТИН ВО СКОПЈЕ

Роки Пател (Rocky Patel), еден од најголемите производители на пури во светот, на 09 септември ќе биде гостин во Скопје. Хечо а Мано Цигарс (Hecho a Mano Cigars), кој е овластен увозник на брендот Роки Пател во Македонија, ќе ја има честа да го удостои овој виртуоз на рачно изработените пури. “На наше огромно задоволство, на 09 септември доаѓа еден

Read More »