Авиони кои имаат луксузна прва класа подобра од хотелите

Авиониските компании на кои сме научени ние се како да се возите во автобус. Реално збориме. Никаков комфорт, но од друга страна ефтино и брзо. За разлика од авиокомпаниите кои летаат кај нас, во развиените земји и прекуокеански летови имаат авиони чија