Џејмс Бонд и неговите омилени вискија

Нам добро познатиот Џејмс Бонд, симбол за вистински џентлмен, на големото платно го гледаме како врвен хедонист со шарм и сестрано познавање кое плени. Неговиот одличен стил на облекување, совршениот избор на автомобили, интелигенцијата која ја поседува, ја надополнува со фасцинантниот избор

Пурите во кои уживал Џејмс Бонд

Агентот 007 е најфраерскиот лик кој се појавил на филмското платно, и кој го отсликува мажот како џентлмен. Тргнувајќи кој се го глумел низ годините преку Шон Конери, Роџер Мур, Даниел Крег, Пирс Броснан… Џејмс Бонд во секој филм, нарачува автентична пијачка.