Дали патниците се повеќе се враќаат на туристичките агенции?

Последните неколку години, тренд во патувањето беше сами да си ги организираме одморите и сами да си букираме хотели, апартмани и карти. Тоа е популарна опција, но во последниот период како да се менуваат работите. Познатите сајтови како што се Booking и