Германски модни брендови кои мора да ги знаете

Германија како земја е позната по тоа што и оди на сите полиња, без разлика дали е индустријата, спортот или пак модата. ОK, кај модата не дека им оди баш, бидејќи сандали и чорапи не се баш во мода. Сите добро го