Најголемите 10 британски актери на сите времиња (ФОТО)

Британските актери се навистина легенди. Британија може да се пофали дека имала секогаш актери на кои може да биде горда. Денеска ќе ви ги претставиме најдобрите 10 актери на сите времиња кои ни доаѓаат од Велика Британија. Peter O’Toole (Питер Отул) Cary

Кои македонски актери важат за големи фраери?!

Актерите се луѓе кои најчесто се во свој филм. Имаат изградено свој стил, најчесто се лежерни, нон шалантни, едноставни, и сето тоа ги прави различни и големи фраери. Македонската сцена има доста квалитетни актери. Актери на кои можеме да се гордееме и