Машки аксесоари кои ќе доминираат оваа летна сезона

Летната сезона полека доаѓа до својата средина. Па како што може да се примети, светските трендови на машки аксесоари и оваа сезона не не одминуваат. Како и предходното лето, така и ова, се задржуваме на најинтересното во поглед аксесоарите. Сега ќе ги одминеме рачните часовници,