Американски претседатели кои важеле за мажи со најдобар стил (ФОТО)

Американските претседатели имаат строгост во облекувањето. Никој не се променил. Ретко кој успеал да обезбеди некаква си промена на неговиот стил и да излезе од таа строгост која ја имаат. Но, сепак има претстедатели кои имале посебен стил. Зошто е тоа така?