Најбогатиот србин ја лансира Ананас, најголемата регионална платформа за онлајн купување

Делта холдинг објави дека планира да продолжи со голем инвестициски циклус во наредните години, најмногу од областа на недвижен имот, вреден вкупно околу 500 милиони евра и дека во првата половина на 2021 година ќе започне регионална платформа за онлајн шопинг ананас.