Најголемите џентлмени во фудбалот (ВИДЕО)

Како во секој друг спорт, џентлменството е дел и од фудбалот. Потребна е многу напорна работа за да се биде успешен на врвно ниво. Но, потребен е и силен карактер за да бидете почитувани од сите во фудбалскиот свет. Ова се великаните