Како да го уреди својот стан еден џентлмен

Вашиот стил на живеење треба да одговара на просторот во кој живеете и обратно. Внесување на новитети и освежување на просторот не е така тешко доколку ги познавате основните принципи. Еве неколку од нив кои ќе ви помогнат да го уредите станот