НОВИТЕ АВАНТУРИ НА ПРИНЦОТ НА КРАДЦИТЕ АРСЕН ЛУПЕН ВО ИЗДАНИЕ НА „АРС ЛАМИНА“

Вчера Џентлмен магазин“, во соработка со издавачките куќи од нашата земја, почна со претставување на нивните нови (па и постари) книги, т.е. изданија, кои во најголема мера ќе се однесуваат на машката читателска пубика, односно ќе бидат наменети за неа, со надеж

НЕВЕРОЈАТНА АВАНТУРА СО КНИЖЕВНИОТ СЕРИЈАЛ ЗА ЏЕНТЛМЕНОТ КРАДЕЦ АРСЕН ЛУПЕН

Денеска Џентлмен Магазин“, во соработка со „Арс Ламина“ и другите издавачки куќи од нашата земја, почнува со претставување на нивните нови (па и постари) книги, т.е. изданија, кои во најголема мера ќе се однесуваат на машката читателска публика, односно ќе бидат наменети