Погледнете го станот на Томи Хилфигер во Њујорк (ВИДЕО)

Светски познатиот моден креатор и сопственик на брендот Томи Хилфигер, Томи Хилфигер, е добро познат во јавноста по неговиот одличен начин на живот. Некој ќе рече дека има многу пари, и со многу пари е лесно. Но, не секој што има многу