Стилот на македонскиот архитект Пако Радовановиќ (ФОТО)

Во една од првите епизоди од Џентлмен Магазин како гостин го имавме Пако Радовановиќ, познат архитект, кој потекнува од семејство кое е докажано во оваа област. Пако е човек кој е навистина посебен. Како што вели он, Пако е човек кој е