Еве зошто Џејмс Бонд го одбра Aston Martin DBX (ФОТО)

Aston Martin DBX е модел кој секој џентлмен сака да го поседува. Џејмс Бонд низ годините успеа да ни креира некој стил кој џентлмените го практикуваат. Особено кога се работи за гардеробата, пијалоците, гестикулациите. Но, и кај автомобилите. Астон МАртин е сон