Тајната за успех на еден од најбогатите луѓе на Балканот

Емил Тедески, сопственик на „Atlantic Grupa“ и еден од најбогатите луѓе на Балканот, неодамна одржа предавање пред студентите од бизнис колеџот Harvard Business School во Бостон, а во таа прилика ја откри и тајната на неговиот успех. „Не е лесно да се