5 модели на PORSCHE 356S кои ќе ги посака секој маж со стил

Секој маж сака класичен автомобил во кој ќе ужива. Ви претставуваме денеска неколку модели на Порше 356с кои важат за едни од најубавите модели на сите времиња и кои се продаден за многу пари преку разно разни аукции. 1961 PORSCHE 356 B