7-те најскапо продадени рачни часовници од луксузните аукции во Женева

Љубителите на рачни часовници потрошија милиони долари на една аукцијата во Женева . Еден од нив достигна цена и од 3 милиони долари. Но да почнеме со ред, во продолжение најскапите 7 часовници кои беа продадени пред пандемијата на Sotheby’s аукцијата. HEUER