Аљоша Симјановски: Џентлменството е воспитание и е основа во срцето (ВИДЕО)

Во нашата емисија имавме чест да разговараме со еден исклучителен џентлмен, со кој ќе ве навратиме низ времето кога се почитувале вистинските вредности и кога се негувале добрите навики. Наш гостин е Аљоша Симјановски, режисер, публицист, композитор… Роден е во Скопје, каде

Вечерва во Џентлмен Магазин гостин е Аљоша Симјановски

Вечерва во Џентлмен Магазин на МТВ1 ќе можете да го проследите разговорот со нашиот познат режисер, сценарист на документарни и играни филмови, новинар, публицист, клавијатурист и композитор, Аљоша Симјановски. Роден е во Скопје, каде што и дипломирал на Филолошкиот факултет на УКИМ.