10 работи кои мора да ги знае секој џентлмен кога нарачува на шанк

Иако мерките од корона вирусот некако не не остваат да уживаме во животот онака како што најдобро знаеме, сепак можеме да се радуваме барем малку на она што ни преостанува од добар ноќен живот или излегувањето. Денеска ќе зборуваме на тема “Нарачување

Ѓорѓи Симјаноски: Македонските џентлмени се повеќе сакаат да уживаат во коктели (ВИДЕО)

Нашиот најпознат бармен и коктел мајстор Ѓорѓи Симјаноски беше наш гостин во Џентлмен Магазин. Ѓорѓи зборуваше за коктелите, за културата на пиење, кој се омилените коктели на македонските мажи, но што пијат и жените. Ни подговтви превкусен Аперол, кој според нашиот Жарко