Секој современ маж мора да знае како се комуницира во кафуле

Секој современ маж мора да се снаоѓа во комуникацијата во баровите, без разлика дали станува збор за локалното кафуле или за коктел барот во кој дремете за викенд. Замислете само колку е добро чувството да вратите соодветно на комуникацијата на некој шанкер