Неколку начини како да ја комбинирате белата маица (ФОТО)

Класика. Стив Меквин. Затоа што белата клот маичка е основа на која одговараат безброј комбинации. Истата секогаш мора да ни биде на располагање, нормално со добар памучен квалитет и правилна димензија. Да почнеме со ред. 1.Со раскопчана кошула и темна фармерка 2.