Машки трендови за негување ова лето

Денеска мажите се повеќе и повеќе се концетрираат на својот изглед и на впечатокот кој ќе го остават. Дефинитивно една од најважните работи е добриот изглед, а за тоа да го постигнеме треба да се сакаме самите себе си. Во последните неколку