Бидетет секогаш умерени. Еве во кои случаи еден џентлмен не треба да претера со пиењето

Манирите се голема одлика на вистинските џентлмени. Навиките за тоа како да се однесувате, и пред кого се учат, и треба да се почитуваат. Никој од вас не сака да имаат луѓето лошо мислење за вас. Затоа еве една тема која е