Порака на денот: Манирите на еден човек се…

“Манирите на еден човек се огледало во кое тој го покажува својот портерт” Ова се пораки кои сакаме секој од вас да ги прочита, и да проба бар еден дел да имплементира во својот живот. Верувајте ни, ќе се чувствувате поубаво. #бидиџентлмен