Најбизарни изговори за отсуство од работа

Иако звучи чудно, креативните изговори се многу често потребни, бидејќи дури 60 проценти од шефовите не им веруваат на вработените кога тие остануваат дома, бидејќи „не им е добро“. Истражувањето на група од илјада вработени и исто толку шефови покажало силна креативност