Најуспешните бизнисмени кои немаат факултет

Без разлика што и да ви кажуваат, дипломата од факултет не ви носи успех сама по себе. Има многу успешни примери кои направиле империи или огромни бизниси без никакво факултетско образование. Но да сме искрени, тие се поретки, и мора да признаеме