5 бизнисмени со најдобар стил

Во бизнисот е важно да се изгледа добро! Да, сите човечки карактеристики се важни и важно е да се биде максимално етичен, но многу е важно да се изгледа и добро. Да, во деловниот свет првиот впечаток е многу важен. Некогаш, гардеробата