Деловна етика: Дали се испраќаат меилови во недела?

Кај поголемиот дел од луѓето денеска, работните обврски се повеќе се зголемуваат. Па затоа сите треба да се трудиме слободните денови кои што ги имаме да ги користиме максимално за да се одмориме. Затоа испраќањето на меилови во недела или за време