Ова се трите најупорни хороскопски знаци

Tие се издржливи и истрајни, па никој не може да ги „скрши“, ниту пак, да ги запре на патот до зацртаната цел. Поседуваат цврста волја и одлучност да остварат сè што наумиле. Според астролозите, трите најупорни хороскопски знаци се: Лав Овој хороскопски