Бил Гејтс и неговата грешка која никогаш нема да си ја прости

Една од најголемите животни грешки кои што ги направил милијардерот Бил Гејтс е што им дал на Гугл можност и шанса да го превземат Андроид, стандардната платформа која што не може да се користи на Епл. Во светот на софтверите, особено кога