Машки делови на телото кои ги излудуваат жените

Секој маж има желба да дознае кои машки делови од телото им се омилени на жените. Истражувањето на AskMen на нешто повеќе од 100 жени, ни дава приближно јасна слика за тоа што жените највеќе запазуваат на машкото тело. После листава, верувам дека ќе