Побрзо се старее со јадење благо

Што мислите, дали побрзо се старее со јадење благо? Дали шеќерот е убиец на луѓето? Уживате во омилените слатки и не се осврнувате на советите од нутриционистите, и тоа е во ред. По некој килограм горе-долу, тоа можеме да го прифатиме. Меѓутоа,