Нов тренд во светот на тетоважите (ФОТО)

Популарноста на древните тетоважи во модерниот свет и понатаму е во раст. Модерните артисти кои тетовираат, ги поместуваат границите со иновативните бои, комплексноста и дизајнот на тетоважите. Blackout начинот на тетовирање е последен тренд во светот и станува се попопуларен. Се работи