Македонски доктори кои важат за Суперхерои

Македонските доктори во овој период се навистина на висина на задачата. Во ситуација кога се пред голем предизвик пред себе за јавното здравје успешно се справуваат и ни влеваат огромна доверба и надеж. Нешто што можеби за нијанси се имаше изгубено низ