Часовник на неделата: OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon

Модерниот OMEGA Moonwatch е почитуван од страна на новата генерација поради инзвонредниот дизајн и иновативно размислување. Денес е лансиран уште еден исклучителен модел кој нуди еден уникатен  дел од вселената кој може да го носите на вас. 44.25 милиметарскиот Speedmaster Grey Side