Пурите во кои уживал Џејмс Бонд

Агентот 007 е најфраерскиот лик кој се појавил на филмското платно, и кој го отсликува мажот како џентлмен. Тргнувајќи кој се го глумел низ годините преку Шон Конери, Роџер Мур, Даниел Крег, Пирс Броснан… Џејмс Бонд во секој филм, нарачува автентична пијачка.