Хигиената е пола здравје, еве кои навики треба секој маж да ги практикува

Одамна се знае дека мажите и жените имаат различен пристап кон хигиената на телото. Жените се “лицкаат” со часови, за разлика од мажите кои не водат грижа за тоа како изгледаат. Жените стваат креми еден тон, лосиони, и што уште не. А,

Lumbersexual – сеуште омилен стил кај мажите (ФОТО)

До вчера, омилен имиџ на мажите во светот беа Метросексуалците. Кратки тесни панталони, слим кошула и избричено и средено лице, имиџ кој секогаш асоцира на Дејвид Бекам. Денес Метросексуалците се во фаза на исчезнување. На нивно место доаѓа имиџот кој асоцира на несреденост,